Agenda Topic	Presenter	Time
 CEP and SCE welcome & opening comments Skype – how to participate in public comment period SONGS pandemic protocol and sewage treatment plant wastewater release 	David Victor Doug Bauder	5:30 - 5:35 (5 min)
 The big picture: SONGS decommissioning Fuel transfer operations and dismantlement activities 	Doug Bauder	5:35 – 5:40 (5 min)
Outlier events and response strategies – Initial comments • Overview of process and events in and out of scope	David Victor External stakeholders Doug Bauder	5:40 – 5:50 (10 min)
 "Radiation 101" Radiation and contamination Spent fuel design and operating experience 	Patrick Papin Randall Granaas (SCE)	5:50 – 6:05 (15 min) 6:05 – 6:15 (10 min)
Plausible event scenarios and responses - Analysis (probability/consequence), hazards, mitigations, radiation, contamination and dose to the public Outliers, experts and perspectives Canister degradation Terrorism / sabotage San Onofre Security	Tom Isaacs Mike Corradini Kevin Crowley Ed Lyman / Ross Quam	6:15 – 6:45 (30 min)
 Layers of emergency preparedness On-site response capabilities Off-site response capabilities – local, state, and federal 	Kelli Gallion Donna Boston (OC) Stephen Rea (SD Co.)	6:45 – 7:05 (20 min)
Break		7:05 – 7:15 (10 min)
Public comment period (Q&A related to agenda topics and general questions & comments)		7:15 – 8:15 (60 min)
Facilitated public dialogue	Dan Stetson Jerry Kern	8:15 - 8:30 (15 min)
SCE and CEP closing comments	Doug Bauder David Victor	8:30 – 8:35 (5 min)